Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kakav spoj!

novosti

11.07.2019.

Kakav spoj!

Kakav spoj se sprema!

David Beckham pokreće sopstvenu medijsku kompaniju, pokrećući svoj novoformirani studijski sadržaj kako bi razvio dokumentarce, TV emisije i druge medije zvane Studio 99, a to je izjavio on lično

David Beckham je potpisao ugovor sa WME-om, a studio je takođe partner sa LeBron Jamesom i njegovom medijskom kompanijom Uninterrupted, koju je NBA zvezda osnovala sa svojim poslovnim partnerom Maverick Carterom. Kao deo prvobitne liste Studija 99, dve kompanije produciraju dokumentarac o Inter Miami CF-u, Major League Soccer timu gde je Beckham suvlasnik i gde će početi svoju sezonu u proleće 2020. godine.
Studio 99 takođe ima početnu ploču drugih dokumentarnih filmova u razvoju o sportu, modi i putovanjima. Kompanija će takođe proizvoditi brendirani sadržaj za Beckhamov viski Haig Club, za digitalnu fudbalsku platformu Otro, i upravljati kreiranjem sadržaja za Beckhamove društvene kanale.
Beckham je suosnivač Studija 99 sa Davidom Gardnerom, direktorom Beckhamovog David Beckham Venturesa i Nicole Howson, koji će postati izvršni direktor Studija 99.

Kompanija se trenutno nalazi u Londonu zajedno sa David Beckham Ventures. Uskoro očekujemo i saradnju dvojice proslavljenih sportista i nadamo se nekom njihovom zajedničkom projektu.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}