Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Prerano nas je napustio

novosti

08.07.2019.

Prerano nas je napustio

Kameron Bojs, mladi glumac najpoznatiji po svojim ulogama u Disney seriji "Jessie" i "Descendants" TV filmu, preminuo je sa samo 20 godina.

Umro je u snu, zbog napada koji je bio rezultat njegovog konstantno nestabilnog stanja u kom se nalazio. Svet filma je očigledno ostao bez jedne svetle tačke, bez mladog i perspektivnog talenta, koji je mogao još mnogo da nam pokaže i uradi za film. Tačan uzrok smrti još uvek nije otkriven. 

Što se karijere tiče, mladi Kameron je sa samo 9 godina glumio svoj debi u horor filmu “Ogledala” iz 2008. godine, a zatim se pojavio u komediji “Grown Ups” 2010. godine, kao jedan od sinova Adama Sandlera

Početkom 2010. godine nastupio je kao nestašni Luke Ross nasuprot naslovnog lika Debby Ryan u "Jessie", koji je trajao četiri sezone na Disney Channel-u. Zatim je glumio u "101 Dalmatians", kao i u seriji "Descendants". Treći film u muzičkoj fantastičnoj franšizi, u kojem glume i Dove Cameron, Sofia Carson i Booboo Stewart kao deca srednjoškolskog uzrasta klasičnih Disneyevih zlikovaca, izlazi u petak, 2. avgusta. Boyce, je nedavno bio ubačen u “Mrs. Fletcher” da glumi Kathryn Hahn kao samohranu majku, čiji je sin otišao na koledž.

Ono što ostaje na nama je da odamo veliku počast mladom glumcu i da ga kroz filmove u kojima je glumio sačuvamo od zaborava!

  • Komentari (5)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    08.07.2019. 19:50
    R.I.P.
  • cersei
    Junior translator
    08.07.2019. 19:46
    kad netko piše puno bezveznih komentara iz dana u dan: gledao sam, gledat ću, jeo sam itd...pa umisli da je vrsni komentator i znalac ...tako itekako može i onaj tko snimi jedan film biti glumacWink
  • iromafia111
    Administrator
    08.07.2019. 19:09
    rip
;

{{message}}

{{item.title}}