Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ghostbustersi ponovo u akciji!

najave

06.07.2019.

Ghostbustersi ponovo u akciji!

U julu 2020. godine, Juno i reditelj Džejson Reitman će svoj novi Ghostbusters film predstaviti širokim narodnim masama, a za to imamo reči originalnog Ghostbusters i Ghostbusters 2 glumca Ernieja Hudsona, zvanog Winston Zeddemore, koji kaže da će upravo novi film dati fanovima baš ono što su tražili. Ernie Hudson je nedavno bio na Countdown City Geekcast-u na Celebrity Fan Fest-u i posebno je to izjavio.

Džejson Reitman je neverovatan filmski stvaralac i mnogi misle da će podići lestvicu na viši nivo. Originalni sinovi Ghostbustersa i Ghostbustersa 2, Ivan Reitman, Jason Reitman će preuzeti kormilo Ghostbustersa 2020 iz scenarija koji je napisao zajedno sa Monster Houseom i filmskim producentom Poltergeistom Gilom Kenanom na osnovu originalnog filma koji je napisao Reitman, Dan Aykroyd , i Harold Ramis.

Columbia Pictures, kompanija Montecito Picture, Brillstein Entertainment Partners, i Ghost Corps su produkcijske kompanije iza ovog novog Ghostbusters filma koji će Sony Pictures Release objaviti u bioskopu 10. jula 2020. godine.

Ono što očekujemo je da film bude sličan prvobitnim Ghostbustersima i da fanovi dobiju ono što su dugo čekali i želeli. 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}