Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Da je ovo snimljeno, sve bi bilo jasnije...

novosti

17.06.2019.

Da je ovo snimljeno, sve bi bilo jasnije...

Najnoviji izdanak X-Men franšize - Dark Phoenix - prolazi kroz teška iskušenja, kako kod kritičara, tako i na filmskim blagajnama. Mnogi prigovaraju na brojne "timeline besmislice" kada je u pitanju povezanost filmova, a samo se oni najortodoksniji fanovi zaista i trude da u svemu shvate neku smislenost.

Ipak, možda se "ključ" nalazi u najavljenom, ali nikad snimljenom spin-off filmu, u kojem je glavni lik trebalo da bude Nicholas Hoult, odnosno njegova "Zver"!

Scenarista ovog, za sada još nesnimljenog filma jeste John Ottman, koji je poznat i po radu na, smatra se, najuspešnijim delovima serijala - X2X-Men: Days of Future Past. Radnja bi se dešavala u 1980-tim, a među glavnim likovima našili bi se i Professor X i Wolverine.

Koscenarista Byron Burton otkrio da se Hank McCoy (Nicholas Hoult) u scenariju bori da obuzda Zver nakon događaja u X-Men: Days of Future Past, a da je glavni negativac u filmu izvesni Mr. Sinister, koji čini razne strašne stvari. "Ideja je bila da Sinister bude taj koji bi kovao mnoge zavere i u ostalim filmovima, i povezao ih na potpuno novi način", dodao je.

Prvobitno je Fox nameravao da "razvije" poseban serum koji bi "držao pod kontrolom" pojavu Zveri, ali kako su Ottman i Burton bili primorani da prodaju prava Simonu Kinbergu, kako bi bar zadržali dozvolu da koriste glavne likove franšize - Xaviera i Logana - Kinberg je nastavio da radi na Dark Phoenix, odbivši da uopšte pročita scenario njih dvojice i usređsređujući se u potpunosti na "svoj" film. 

Eto, kako se vreme poigralo... A, mi smo dobili - šta smo dobili...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}