Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Ford v. Ferrari i Christian Bale & Matt Damon

najave

03.06.2019.

Ford v. Ferrari i Christian Bale & Matt Damon

Objavljen je i prvi trejler za predstojeći, očekuje se veliki "automobilski" hit - Ford v Ferrari. Premijera je zakazana za 15.11.2019. godine, a glavne uloge u priči o velikom "trkačkom" rivalstvu tumačiće Christian Bale i Matt Damon.

Film je zasnovan na istinitoj priči o odnosu velikog američkog dizajnera u industriji trkačkih automobila, po imenu Carroll Shelby (Damon) i neustrašivog britanskog vozača po imenu Kevin Miles (Bale). Njih dvojica nastoje da osvoje pobedu za Ford, konstruišući i vozeći novi revolucionarni auto, na legendarnoj trci 24 sata Le Mana, 1966. godine, gde im je najveći protivnik čuveni Enzo Ferrari. Na putu da to ostvare, Shelby i Miles moraju da izađu na kraj s neprestanim mešanjima korporacije u odluke koje donose, ali i zakonima fizike, kao i ličnim demonima koji ih prate...

Reditelj filma je nagrađivani James Mangold, kome će to biti prvo ostvarenje nakon Logan (2017) i The Wolverine (2013).

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    03.06.2019. 16:17
    Malopre sam bas video trejler, kao preporuka na YT. Film cu gledati kad izadje ali unapred znam da to nece biti nesto ''wow''. Ne zna se koji od dvojice glumaca je kao poznatiji a vala i antipaticniji, barem meni ) Ali kad je u pitanju gluma, tu nema reci jer je Bejl zaista odlican glumac i iza sebe zaista ima odlicne filmove, dok za Dejmona to ne mogu reci, jer on je malo vise skrenuo ka braci Koen i saradnji s Klunijem, koji kao reziser upravo ide u tom nekom smeru kao pomenuta braca. Film ce moci da se odgleda ali nista vise od toga.
;

{{message}}

{{item.title}}