Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Big Little Lies 2 dobiva pojačanje

novosti

22.05.2019.

Big Little Lies 2 dobiva pojačanje

I to kakvo pojačanje. Druga sezona koja počinje uskoro, 9.6.2019, osim što ima kompletnu glumačku ekipu iz prve sezone, dobiva mega pojačanje - Meryl Streep! Da podsjetimo one koje misle gledati nastavak spletki iz mondenog Montereya. Prva sezona je bila na plećima Reese Witherspoon i Nicole Kidman. Sjajne su uloge imali Shailene Woodley, Laura Dern i Zoe Kravitz. Ekipa dokonih bogatih žena koje žive na račun uspješnih muževa uplela se u umorstvo nasilnoga supruga Celeste Wright (Nicole Kidman). U drugoj sezoni Meryl Streep glumi gđu Wright, koja traži odgovore o smrti svoga sina.

Kako ekipa predvođena dominantnom Madelina Mackenzie (Reese Witherspoon) misli izaći na kraj s gđom Wright? Što bude zakuhala opaka Renata (Laura Dern)?

Odgovore na sva ta pitanja i još mnogo intriga i spletkarenja, možete dobiti već 9.6.2019 na HBO kanalima. Ako vas zanima kolika je „cijena“ za dvije glavne glumice (Witherspoon i Kidman) u ovoj sofisticiranoj sapunici, odgovor je sažet: milijun dolara svakoj po epizodi.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}