Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Den of Thieves 2 seli u Europu

novosti

19.05.2019.

Den of Thieves 2 seli u Europu

U Cannesu, gdje je osim filmskoga festivala u natjecateljskom smislu i velika trgovina naslovima, koji traže distributera, nalazi se i ekipa iz Sierra/Anfinity distribucije. Naime oni su od STX preuzeli nastavak hita iz 2018, Den of Thieves, za međunarodnu distribuciju.

Film je nastao u produkciji eOne i Tucker Tooley Entertainmant, a među četvorkom koja je uložila novac u snimanje nastavka je i Gerald Butler, koji bude ponovio svoju glavnu ulogu, Big Nick Flanagana. Da se ide na sigurno, govori i podatak da je osim Butlera dio ekipe u „Den of Thieves 2“ i Jackson Jr. te Meadow Williams (oboje nastupili u originalu). Isto tako, nastavak bude režirao Christian Gudegast, režiser prvoga dijela.

Zašto Europa? Zbog tržišta dijamanata, kojim caruje tzv. Pink Panther mafija. Naravno da opet bude jurnjave i pljačke, jer je uključen i Donnie (Jackson Jr.), kojega poput krvosljednika slijedi Big Nick sa žarkom željom da ga uhiti.

Jonathan Kier, predsjednik "Sierra/Anfinity", kaže da je veoma uzbuđen što u Cannesu može predstaviti napredak u snimanju filma, a istovremeno pronaći potencijalne partnere i financijere, koje taj projekt zaslužuje. A na umu mu je potencijalna franšiza, no to je očito daleka budućnost i ovisi o uspjehu nastavka.

Za sad se još ne zna datum kada film bude krenuo u kina, no sigurno je da mada nije bio miljenik kritike prvi Den of Thieves, je zaradio blizu 80 milijuna dolara. Što je više no duplo u odnosu na zaokružene troškove produkcije od 30 milijuna dolara.

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    19.05.2019. 15:27
    ) Jos nisam odgledao ni keca, ali hocu, naravno )
;

{{message}}

{{item.title}}