Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Netflix krenuo s snimanjem Ozark 3

najave

12.05.2019.

Netflix krenuo s snimanjem Ozark 3

Potvrđena je treća sezona Netflixove hit serije Ozark. Serija koja je poznata po dvije stvari: 1. Mnogi je uspoređuju s Breaking Bad, na što su fanovi BB alergični. 2. Jason Bateman je pokazao da ima što reći izvan komedija po kojima je postao poznat, te se moglo reći da je strogo fah glumac. Do Ozark. Uloga Martya Snella mu je legla kao da su je tvorci serije Bill Dubuque i Mark Williams krojili po njemu.

Ukratko, Snellovi bježe u pripizdinu nakon što Martyev pohlepni partner popali lovu od mafije. U vukojebini Ozarka pokušavaju postići dogovor da spase živu glavu, sebe i svoje djece.

Druga sezona, Snellovi već plivaju kao riba u vodi, u igri je casino, kroz koji bi se prala lova od „Organiziranoga kriminala“...

U trećoj predstojećoj sezoni Marty se izgleda bude udaljio od supruge, Mafija traži žrtvenoga jarca, a  Darlene, nepredvidiva udovica (Jacob je nastradao u 2. sezoni) tek je sada tempirana bomba.

FBI traži ubojicu detektiva Roy Pettya, a Marty opet pliva između čvrste ruke Zakona i smrtonosne ruke Mafije.

Serija bude imala 10 epizoda, sada je već casting pri kraju, a snimanje počinje krajem ovoga mjeseca. Očekuje se da bude završeno s prvim danima jeseni 2019. godine.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • artmaja
    member
    15.05.2019. 13:44
    Odlična serija, jedva čekam, yes :)
  • beogradski
    eXtreme member
    14.05.2019. 21:58
    Ja uglavnom gledam serije ono kad se zavrse zvanicno. Desi se recio i da dok traje kao The Walking Dead ili Fear the Walking Dead ili trenutno Sneaky Pete. Ali preferiram da kad se zavrsi, da skinem i spakujem. Kao npr Bloodline sto imam. Videcu i za Ozark III. Uglavnom, jedno je sigurno, seriju cu gledati.
;

{{message}}

{{item.title}}