Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Avengers: Endgame - Moglo je sve biti drugačije!

novosti

12.05.2019.

Avengers: Endgame - Moglo je sve biti drugačije!

Potpuno šokantan detalj o filmu, konačno je isplivao na površinu!

Da li ste ikad, čak i u najluđim snovima, mogli da pretpostavite, šta bi bilo sa Black Widow, da nije ispalo onako kako jeste?

Naime, tokom jednom nedavnog intervjua braća Russo otkrila su da je u prvobitnoj verziji scenarija, umesto toga što se nalazila na čelu preostalih "Osvetnika", nakon što je Thanos dobar deo njih rasuo u prah u Avengers: Infinity War - Black Widow tokom pet godina "zatišja pred buru", bila - upravnica SIROTIŠTA!!! 

"Mislimo da je to bila zaista plemenita premisao, ali suviše velika da bismo je 'hendlali'. Zapanjujuće je da čak četvrtina dece na svetu nema prave roditelje", izjavio je Anthony Russo

Marvel studio razvija poseban film o Black Widow, zakazan za sledeću godinu. Iako nema nikakvih informacija o radnji, nekako se čini da će u pitanju biti prequel, s obzirom na ono što se desilo s ovom superherojkom u Avengers: Endgame. U svakom slučaju, mnogi kažu da je šteta što braća Russo nisu istrajala u nameri da je prikažu kao "dečju dobročiniteljku", jer bi, ma kako to patetično zvučalo na prvu loptu, tako još više podigli emotivni ulog, nastavio još prilikom portretisanja Thanosa u prethodnom filmu serije.

Šta vi mislite?

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}