Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

The Greatest Showman 2 uskoro

najave

29.04.2019.

The Greatest Showman 2 uskoro

Kada se pojavio 2017. godine, malo ko je očekivao da će The Greatest Showman postići takav uspeh na bioskopskim blagajnama. Film je do sada zaradio čak 435 miliona dolara, pa se nametnula potreba i za - snimanjem nastavka!

Reditelj Michael Gracey, kome je ovaj film bio i debi u svetu dugometražnih dostignuća, trenutno je angažovan na snimanju avanturističkog "Naruto". Ipak, on je prilično odlučan u tvrdnji da "ako neki film postigne takav uspeh, prirodno je da će biti snimljen i nastavak. Razgovori su počeli i radimo na tome". 

Hugh Jackman, ali i Zac Efron, koji su glumili u originalnom filmu, takođe u svojim nastupima nagoveštavaju da će biti nastavka.

Ali, o čemu će se raditi u novom filmu?

Svima je jasno da je Barnum (Jackman) imao veoma zanimljiv život. Osim toga što se proslavio kao vlasnik cirkusa, poznato je i da je jasno govorio protiv "nemoralnih trikova", koji su pravili razni spiritualisti i medijumi. 

Možda će ovaj put film govoriti o nekoj takvoj njegovoj akciji?

Ili će, možda, fokus biti na izmišljenom liku koji je tumačio Efron (Phillip Carlyle), čime bi film više skliznuo u fantasy-vode?

Puno je pitanja na koje holivudski studiji još uvek kriju odgovore. Izvesno je jedino da će novog filma - biti!

Kad? To se još ne zna, mada "obavešteni" izvori kažu - u poslednjem mesecu 2020. godine...

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}