Sprema se novi Clint Eastwood

novosti

19.04.2019.

Sprema se novi Clint Eastwood

Nema predaha za čuvenog glumca. Boga i i reditelja...

Po svemu sudeći, sledeći projekat koji će potpisati Clint Eastwood biće “The Ballad of Richard Jewell”, film zasnovan na istinitom događaju o radniku obezbeđenja čiji se život toalno preokrenuo kada su ga u medijima optužili da je mogući terorista koj stoji iza napada tokom Olimpijskih igara 1996. godine u Atlanti.

Ovaj film biće snimljen pod okriljem Disney/Fox. Prvobitno su Jonah Hill i Leonardo DiCaprio bili pominjani kao nosioci glavnih uloga, ali su odustali, pa će se njihovo pojavljivanje ograničiti na - producentske uloge! 

Scenario za film piše Billy Ray (Captain Phillips), a on će biti zasnovan na novinarskom članku koji je objavila Marie Brenner u magazinu Vanity Fair.

Da podsetimo, Richard Jewell je obavestio vlasti o postojanju bombe tokom Olimpijskih igara u Atlanti, ali su ga mediji optužili da upravo on stoji iza zavere. Tri meseca kasnije oslobođen je optužbi. Preminuo je 2007. godine, od infarkta, u svojoj 44. godini.

 • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • protopik
  member
  24.04.2019. 20:15
  dok traje obnova nema odmora.za Klinta......
 • Stole Haringa
  eXtreme member
  20.04.2019. 23:15

    Prerano sam poslao super deku u penziju. Izgleda da onaj transfer blama zvani Američki transfer dobija nastavak ili reprizu. Voleo bih da nisam u pravu.

    Još će se videti šta je.
 • beogradski
  eXtreme member
  19.04.2019. 18:37
  Di Kaprio i Hil su mi na neki način antipatični.