Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Tom Hanks snima film o Elvisu

najave

29.03.2019.

Tom Hanks snima film o Elvisu

Tačnije, slavni glumac biće legendarni menadžer legendanog pevača - pukovnik Tom Parker!

Tom Hanks trenutno je u pregovorima sa rediteljem, a to je Baz Luhrmann, oko prihvatanja ponuđene uloge. Još uvek se ne zna ko će glumiti Elvisa, ali se smatra da je Baz u potrezi za mladim i relativno nepoznatim glumcem.

Početak snimanja trebalo bi da bude do kraja ove godine. 

Luhrmann je ujedno i koscenarista, a partner u tom poslu mu je Craig Pearce (The Great GatsbyMoulin Rouge!).

Pukovnik Tom Parker smatra se odgovornim za rani uspeh Elvisa Presleya, mada je on, zapravo, bio veoma kontroverzna figura. Uzimao je pola Elvisove zarade, a pevačeve smrti prodao je prava na njegovu muziku, što se smatra jednom od najkatastrofalnijih grešaka u istoriji pop-muzike.

Pre Hanksa, u ulozi Toma Parkera, u raznim filmovima i TV-serijama, pojavljivali su se Pat Hingle, Hugh Gillin, Beau Bridges, Randy Quaid, Gene Jones i Billy Gardell. Za tu ulogu Quaid je bio nominovan i za "Zlatni globus", "Emmy" i "Satellite" nagrade kao najbolji glumac u sporednoj ulozi za miniseriju Elvis u produkciji CBS, 2005. godine.

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    30.03.2019. 15:05
    Naravno da se dalo pretpostaviti da Henk nece igrati Elvisa) O Elvisu je bilo i podosta verzija ali meni je ovde glavni problem reziser Baz Lurman. Cini mi se sam njegov film samo gledao Australija. A i Romeo i Julija, mada sa ovim drugim nisam bio zadovoljan. Ali...nekom se svidi rad nekog rezisera a nekom se pa ne svidi. Cisto sumnjam da ce on sad u nekakvom drugom stilu uraditi Elvisa. Jer neki reziseri su prepoznatljivi po nekom svom stilu. Kao na primer Tarantino, Gaj Richi,Deni Bojl, Dzim Dzarmush...Bio je i Deni Ajer sa odlicnim ''pandurskim'' filmovima dok nije skrenuo ''trbuhom za kruhom'' u sf zanr i fantaziju. Ali videcemo, bice trejler pa...
;

{{message}}

{{item.title}}