Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Uskoro gay superheroj!

najave

08.03.2019.

Uskoro gay superheroj!

Kako i kuda dalje nakon Avengers: Endgame? Svi se pitaju šta će dalje biti s Marvelovim univerzumom, ali su čelnici studija po svemu sudeći spremili neslućeno iznenađenje - veoma brzo kucnuće čas da dobijemo gay-superheroja!

Victoria Alonso, direktorka produkcije u Marvel-u, na promociji Captain Marvel u L.A. nagovestila je upravo ono o čemu se šuškalo - studio traži glumca koji bi igrao lik superheroja koji je sklon istom polu, za ulogu u novom filmu The Eternals!

Scenario ovog filma već je napisan, a njegovi autori su Matthew K. Firpo i Ryan Firpo, po istoimenom stripu koji potpisuje Jack Kirby. Reditelj je Chloé Zhao, čiji je film The Rider pokupio brojne nagrade na svetskim filmskim festivalima, dok će producent biti Kevin Feige.

Ovaj provokativni film govoriće o rasi Večitih bića, koja žive na Zemlji i po svom nahođenju odlučuju o njenoj istoriji i civilizaciji...

Na pitanje da li će novog gay-superheroja glumiti i glumac otvorenih gay sklonosti, Alonso nije dala određen odgovor. "Imaćemo najbolji mogući kasting", izjavila je zagonetno. 

U Marvelovim filmovima do sada nije bilo otvorno homoseksualno nastrojenih superheroja. Valkyrie, koju je glumila Tessa Thompson u Thor: Ragnarök, prema tvrdnji glumice - bila je biseksualka. Ipak, iako je snimljena takva scena, reditelj Taika Waititi nije je iskoristio u montaži za konačnu verziju filma. S druge strane, u franšizi Deadpool postoji lik Negasonic Teenage Warhead, koga glumi Brianna Hildebrand, javno deklarisana kao lezbejka. Za očekivati je i da Tessa i Brianna postanu prilično važan deo "Marvelovog univerzuma" u danima koji dolaze...  

 

  • Komentari (28)

Tema je zaključana i zato je ne možete komentarisati!

  • beogradski
    eXtreme member
    18.03.2019. 16:45
    Ponekad moze da se stekne utisak, da neko ko nije toliko medijski ''popularan'', na sebe kao skrene paznju ako da izjavu za javnost da je gay. Mislim da je tako nesto degutantno a i demode. Ponovicu, nemam nista protiv te populacije ali konstantno zele nesto sto vec imaju a to su prava a ipak izlazu jednu vrstu egzibicionizma. Pre nekoliko godina, jedna glumica je iznela u javnost da je gay i njena popularnost je od tada pala. Mada bio neko ili ne bio gay, samo neka svoj posao, u ovom slucaju gluma obavlja kako treba, a sad svako ima pravo da radi sta hoce u svoja cetiri zida. Znaci nebitno glumac, muzicar, sportista, doktor... Ponovicu, homofobija je gay latentnost. Jer evo primer, Richard Chembrlen je gay, ali covek iza sebe ima Grof Monte Kristo,Covek pod gvozdenom masko,Shogun,Bornov identitet,Rudnici kralja Solomona...malo li je, a ''neka tamo'' Rubi Rouz...Zivimo u takvom  podneblju gde npr. ko nema nista protiv gay populacije da ce i taj biti napadnut. U prevodu ma bas me briga za gay super heroja i Batwoman jer tematikom to necu gledati. Mada s obzirom da su to nekakvi super junaci zar to nije za decu? E onda ta tema dobija nekakvu drugu pricu ali to nije moj problem ) Moglo bi se vise davati prostora zanru drama a ne sf i fantazije bilo Marvel ili DC.
  • iromafia111
    Administrator
    17.03.2019. 21:04
    Gay superheroj će biti "do jaja". LOL
  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.03.2019. 21:03
    Kad pitam nekoga sa strane, obično se titlovi.com opisuje kao holivudcentrični sajt za filmove i titlove.
    I onda ja odgovaram nije imaju oni tamo i titlove za serije (neke),. Onda nastane razglabanje i podastrijevanje dokaza o ovome i onome.

    Pa da sam priložim dokaz koji ide meni u prilog da se serije ipak ne ignoriraju, a koji iz nekog razloga već dva mjeseca nije ovdje zaseban članak:
    [quote]'Batwoman' series ordered at The CW featuring Ruby Rose as first openly gay lead superhero[/quote]
;

{{message}}

{{item.title}}