Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Kako dobra piletina prevaspitava mafijaše

novosti

08.02.2019.

Kako dobra piletina prevaspitava mafijaše

Već drugu nedelju zaredom, južnokorejska krimi-komedija Geukhanjikeob nalazi se na prvom mestu po gledanosti u ovoj zemlji. Film je, za dve nedelje prikazivanja, zaradio skoro 55,3 miliona dolara, od čega skoro 19,7 u prethodnoj nedelji. Ubedljivo je najgledaniji u ovoj zemlji, nadmašivši po zaradi skoro desetostruko drugoplasiranog, takođe južnokrejskog - akcionog Bbaengban.

Geukhanjikeob režirao je Byeong-heon Lee (Seumool), a u pitanju je priča o pripadnicima jedinice za borbu protiv narkotika, koji se infiltriraju u restoran brze hrane, da bi postavili zamku članovima organizovane bande koja se tu krije. Međutim, stvari krenu nepredviđenim tokom, kada jedan od recepata za piletinu, prerušenih policajaca, izazove pravu pomamu među mušterijama i resotran koji je do juče bio "rupa" postane najprestižnije mesto za dobru hranu u gradu...

Po svemu sudeći, ubrzo će po gledanosti, ali i zaradi, ovaj film nadmašiti i u poslednje vreme neprikosnoveni Bohemian Rhapsody, koji je za 14 nedelja prikazivanja u Južnoj Koreji zaradio skoro 76,5 miliona dolara. 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}