Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Fenomenalne novosti iz horor sveta

najave

30.01.2019.

Fenomenalne novosti iz horor sveta

Baš zanimljive vesti iz sveta horora. Najavljeni su neki veoma značajni projekti, dva filmska i jedan TV. Za sve njih možemo da kažemo da se očekuju - s nestrpljenjem!

Da krenemo od TV-a - sprema nam se serija čiji će glavni lik biti lutak po imenu Chuckie, a po franšizi nastaloj još 1988. godine filmom Child's Play! Serija se snima za kanal SyFy, a scenarista će biti Don Mancini, koji je zaslužan po tom pitanju i za svih sedam filmova franšize, dok u tri potpisuje i režiju (Seed of ChuckyCurse of ChuckyCult of Chucky).

Inače, ovog leta očekuje nas i premijera rimejka prvobitnog filma iz serije - Child's Play, koju režira Lars Klevberg.

Da pređemo u filmske teme - gde se, takođe, najavljuju veoma provokativna horor ostvarenja. Prvi od njih jeste rimejk još jednog žanrovskog "kultnog" filma - Candyman, iz 1992. godine. Koscenaristi nove verzije biće "Oskarovac" Jordan Peele i Nia DaCosta (dama, čiji se vestern Little Woods s nestrpljenjem očekuje u četvrtom mesecu ove godine). Glavnu ulogu u rimejku kultnog slasher-filma tumačiće Lakeith Stanfield (The Girl in the Spider's Web).

Konačno, i "čuveni" Zack Snyder vraća se "svojim" zombi-korenima! On će režirati i producirati film “Army of the Dead” - za Netflix. Scenario za ovo ostvarenje piše Joby Harold (King Arthur: Legend of the SwordAwake). Za sada se zna da će se radnja filma dešavati u Las Vegasu, nakon zombi-apokalipse, dok grupa plaćenika nastoji da se probije u karantin-zonu i izvede najveću pljačku koju su ikad pokušali!

Snyder je u svetu horora debitovao 2004. godine, filmom Dawn of the Dead, zapravo rimejkom još jednog kultnog filma. Bio je to klasik Dawn of the Dead iz 1978. čije je autor ikona žanra George A. Romero. Snyderov filma zaradio je 102 miliona dolara od svetske distribucije, što je dovelo do toga da on i Harold, 2012. godine, napišu scenario i za nastavak. Trebalo je da ga snimi Warner Bros., ali do toga nikad nije došlo...

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    01.02.2019. 00:41
    Chuckie serija mi ne obecava jer je u pitanjuza kanal SyFy/ A Candyman, nz kako ce neko nadmasiti Tony Todd-a, koji je iskreno i glas i stas A Zack Snyder i...''Viva Las Zombies''/ne zove se tako film nego sam ja onako nazvao/, pa videcemo kako ce ispasti. Od 3 najave nz zasto ali mislim zbog syfy-a da nece biti nesto o legendarnom lutku.
;

{{message}}

{{item.title}}