Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Otkazan i Daredevil!

novosti

30.11.2018.

Otkazan i Daredevil!

Nakon tri sezone još jedna "Marvel" serija odlazi u zaborav, bar što se tiče najpoznatijeg streaming servisa!

Premijera prve epizode Daredevil bila je 2015. godine, a Charlie Cox je "bio" Matt Murdock, slepi advokat koji se preobražava u maskiranog borca protiv kriminalaca svih vrsta. Nedavno je na Netflix-u počela da se emituje treća sezona serije, ali je sada izvesno da četvrte neće biti - tu! Da li negde drugo?

Ovakva odluka čelnika kompanije došla je ubrzo nakon što je saopšteno da Netflix prekida i s emitovanjem Iron FistLuke Cage, takođe "Marvel" proizvoda.

“Veoma smo ponosni na poslednju sezonu serije", piše u saopštenju Netflix. "I, mada je to bolno za obožavaoce, osećamo da je najbolje da zatvorimo poglavlje kada je ono na vrhuncu."

Kao i u slučaju prethodne dve serije, u Netflix-u su nagovestili da neki od likova iz njih mogu da nastave da "žive" i kroz druge zajedničke projekte. 

Međutim, ovakve poteze mnogi objašnjavaju time da će se Marvel usredsrediti na saradnju s kompanijom Disney, odnosno da će svoje serije "preseliti" na novoosnovani streaming-servis Disney+.

Jedine Marvel serije koje, za sada, ostaju na Netflix kanalu jesu The Punisher u drugoj i Jessica Jones u trećoj sezoni. Da li i njima u budućnosti preti "otkaz"?

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}