Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Shaquille O’Neal snima seriju

najave

06.11.2018.

Shaquille O’Neal snima seriju

Jedan od najboljih NBA košarkaša ikada snima novu TV-seriju! Radni naslov nove serije jeste “Unqualified”, a partner popularnom košarkašu biće Ken Jeong (Goosebumps 2: Haunted HalloweenCrazy Rich Asians...).

Prema zamisli autora, ovaj neobičan par suočiće se s brojnim izazovima radeći različite poslove - kao obezbeđenje velikog tržnog centra, vaspitači u vrtiću, kondukteri u vozu, klovnovi na dečjim rođendanima...

Serija će se snimati za kanal TBS, gde je dvojac Shaquille O’Neal - Ken Jeong već imao zapažen zajednički nastup ove godine u programu “Drop the Mic”, svojevrsnom muzičkom dvoboju poznatih ličnosti. "Ovoi momci bili su fantastični u tom šou, a njihova hemija je neverovatna", izjavio je Michael Bloom, potpredsednik TBS i TNT. “Nema sumnje da će se njihova magija preneti i na sve one koji budu gledali novu seriju.". 

Da podsetimo, Shaquille O’Neal već ima i zavidan "staž" na filmu, glumeći između ostalih i u ostvarenjima poput BlendedGrown Ups 2Thunderstruck... Prvu ulogu ostvario je još 1994. godine u Blue Chips. Za sada poslednju filmsku ulogu imao je u ovogodišnjoj komediji Uncle Drew u kome su mu partneri aktuelne NBA zvezde kao što su: Kyrie Irving, Chris Webber, Reggie Miller, Nate Robinson!

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}