Nova Marvel superheroina

najave

20.09.2018.

Nova Marvel superheroina

Novim iznenađenjima nikad kraja. 

Nedavno je saopšteno da Disney planira nekoliko novih serija za svoj streaming-kanal, uključujući i solo-projekta u kojima će glavni biti Loki i Scarlet Witch, a tumačiće ih "originalni" glumci Tom HiddlestonElisabeth Olsen. Međutim, sada je stigla i vest da Marvel planira i potpuno novu seriju, u kome će glavni lik biti još neimenovana ženska superheroina!

Da će ova nova serija, zaista biti gledana, svedoči i to da je za pisanje scenarija angažovan Allan Heinberg, zaslužan za uspeh Wonder Woman.

Za sada nema detaljnijih informacija o ovom projektu, osim da se on razvija za ABC, kao i da će biti zasnovan na nekom manje poznatom liku iz Marvel-univerzuma. 

Imate li ideju ko to može biti?

 

 • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  25.09.2018. 16:30
  Slažem se. Voleo bih da to bude Dazzler (ako prvo biraju superheroinu pa onda glumicu). Ako su već izabrali prigodnu glumicu onda će biti Squirrel Girl.     https://www.youtube.com/watch?v=u8PO7X7I7Aw [učitaj ceo komentar]
 • silent_passenger
  Senior translator
  25.09.2018. 16:16
  Mogu se kladiti da će biti jedna od dvije najapsurdnije i najluđe Marvelovke:Squirrel Girl ili Dazzler. [učitaj ceo komentar]
 • Black Raven
  eXtreme member
  20.09.2018. 16:41
  Marvel ima dosta ženskih likova pa je teško to pogoditi,ali sigurno će opet napraviti nekolilo serija ili filmova i spojiti ih u jednu grupu. Venom, Captain Marvel,Deadpool i ostali,a sad i još jedan novi ženski lik,milim da se spremaju uveliko novi dobri projekti.