Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Zachary Quinto u horor seriji NOS4A2

novosti

14.09.2018.

Zachary Quinto u horor seriji NOS4A2

Glumac koji nam je dočarao kako to izgleda mlađani Commander Spock, imaće glavnu ulogu u novoj horor seriji koju priprema AMC.

Zachary Quinto će ovaj put biti Charlie Manx, besmrtno stvorenje koje se hrani dušama dece! On, tako, u svojoj potrazi za novim žrtvama, dolazi do Božićne zemlje, u kojoj je je zločin biti nesrećan. 

Pored Quinta, u seriji će jednu od glavnih uloga glumiti i Ashleigh Cummings, koja će tumačiti ulogu mlade umetnice Vic McQueen, koja razvija sposobnost da prati Manxa, želeći da ga porazi i spasi decu-žrtve!

Osim njih, AMC je izabrao da u ovom "horor-iznenađenju" glume i Olafur Darri Olafsson kao Bing Partridge, Virginia Kull kao Linda McQueen, Ebon Moss-Bachrach kao Chris McQueenJahkara Smith kao Maggie Leigh.

Rediteljka će biti Kari Skogland, poznata po radu na mnogim uspešnim TV-serijama, poput The Handmaid’s TaleThe Walking Dead, The Borgias...

Serija će biti snimljena po istoimenom romanu koji je napisao Joe Hill’.

Quinto je ove godine glumio u trileru Hotel Artemis, dok je za sledeću predviđen novi nastavak Star Trek franšize... S druge strane, sledeće godine očekuje nas i premijera triler-drama The Goldfinch, u kojoj će pored Cummings glumiti i Nicole Kidman

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}