Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Pogledajte film koji objašnjava Cloverfield

novosti

04.08.2018.

Pogledajte film koji objašnjava Cloverfield

Nema sumnje da neki filmovi postaju kultni, bez obzira na kritike i način prikazivanja. Pa, čak i na zaradu. Tako je i s nekim "franšizama". E, sad, da li je serijal filmova Cloverfield, baš kultni, ili ne, stvar je ličnih afiniteta i ugla gledanja.

Pored originalnog filma iz 2008. godine, do sada su snimljena još dva "nastavka" - 10 Cloverfield LaneThe Cloverfield Paradox, a uveliko se priča i o četvrtom filmu u nizu (o čemu smo već pisali Uskoro Cloverfield 4).

Ipak, ono što je predmet ovog teksta, a zapljusnulo je svet s pojavom osmog meseca u ovoj godini, jeste kratki film "Megan", čiji je autor Greg Strasz, cenjeni holivudski supervizor specijalnih efekata (poznat po radu na It FollowsWhite House DownIndependence Day: Resurgence...). On je, čovek, napravio i na YouTube postavio svoj kratki film u kome, zapravo, glavni lik jeste ćerka lika koga je glumio John Goodman u 10 Cloverfield Lane. Da podsetimo, u tom filmu Howard Stambler (Goodman) često govori o svojoj ćerki Megan, koja je nestala dve godine ranije...

U svom ostvarenju, Strasz, zapravo, pravi izvesni omaž celom serijalu, objašnjavajući šta se zaista desilo sa Megan.

Pogledajte film i komentarišite...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}