Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Najgledaniji filmovi u Južnoj Koreji

novosti

16.07.2018.

Najgledaniji filmovi u Južnoj Koreji

Prethodne nedelje za titulu najgledanijeg filma u ovoj zemlji borila su se dva holivudska blokbastera, što, inače, nije tako čest slučaj, jer se ovde veoma gledaju "domaći" filmovi.

Tako je na prvom mestu box-office liste bio Ant-Man and the Wasp (pisali smo o njemu na Ant-Man and the Wasp - Najbolji postcredit ikada...), s zarađenih 8,35 miliona dolara, odnosno 34 miliona dolara nakon dve nedelje prikazivanja.

Na drugom mestu nalazi se Skyscraper, s zarađenih 4,75 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Tek treće mesto razervisano je za jedan "domaći" film, i to triler - Manyeo. Film je prethodne nedelje zaradio 3,04 miliona dolara, odnosno 18,8 miliona dolara ukupno. To je učinilo da padne s drugog na treće mesto gledanosti.

Na četvrtom mestu nalazi se jedan južnokorejski horor. s zaradom od 1,28 miliona dolara u premijernoj nedelji. U pitanju je film o devojci i momku koji se nađu u napuštenom deluzabavnog parka u kom se nalazi strašna "Kuća duhova"...

Konačno, na petom mestu nalazi se romantični Sunset in My Hometown, s zaradom od  479,000 dolara u drugoj nedelji prikazivanja, odnosno 3,21 milion dolara ukupno.

 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}