Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se novi Joker film

najave

06.06.2018.

Sprema se novi Joker film

Warner Bros. i Jared Leto ozbiljno su zagrizli da snime novi film u kome će glavni lik biti - Joker! Poznati glumac, eksploatiše ovaj lik već izvesno vreme, pa nije ni čudo što se odlučio da snimi i film u kom će Joker biti - glavni (anti)junak.

Detalji scenarija nisu poznati, ali, generalno, ideja studija jeste da proširi svet iz Suicide Squad. Potvrđeno je, tako, i da nas očekuje poseban film u kome će glavni lik biti Harley Quinn (o čemu smo već pisali u Zahuktava se Harley Quinn Spinoff ), a sada je izvesno i da će Joker krenuti istim putem.

Kada je Warner Bros. prošle jeseni objavio da radi na razvitku novog "Jokera", pod rediteljskom palicopm koju drži Tod Phillips, to nije značilo da je došao kraj avanturama koje je za Jokera osmislio Jared Leto. Jer, Phillipsovo ostvarenje biće potpuno razdvojeno od postojećeg DC univerzuma, a zahvaljujući posebnom ugovoru koji dopušta da različiti glumci glume isti lik i snimaju se različite filmske verzije, u kojima neće doći do preklapanja događaja. Tako nam ostaje da vidimo ko će biti bolji Joker - Leto ili Joaquin Phoenix, koji glumi kod Phillipsa...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}