Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Liam Neeson Men in Black

novosti

23.05.2018.

Liam Neeson Men in Black

Ekipa novog filma sve više se kompletira. Nakon što je potvrđeno da će u spinoff varijanti Men in Black glumiti Chris Hemsworth i Tessa Thompson, sada su počeli pregovori da im parner bude i - Liam Neeson.

Reditelj filma biće F. Gary Gray (The Fate of the Furious), dok će scenaristički deo zadatka obaviti Matt Holloway i Art Marcum (Iron Man). Sudeći prema svim ovim imenima zaista treba očekivati dobru zabavu. Premijera filma zakazana je za 14.6.2019.

Prema za sada raspoloživim podacima o filmu, Hemsworth i Thompson neće glumiti iste likove koje su u prethodnim filmovima portretisali Will Smith i Tommy Lee Jones. Ipak, vreme i mesto radnje - isti su! 

S druge strane, poznato je da će Neeson glumiti čoveka na čelu Men in Black organizacije u Londonu, gde i počinje priča.

Producenti filma biće Walter F. Parkes i Laurie MacDonald, kao i u slučaju "originalnih" filmova, dok je izvršni producent čuveni - Steven Spielberg.

Šta mislite, može li tu ispasti nešto zanimljivo?

 

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:50
    Ako je Liam Neeson Tommy Lee Jones, ko je onda Will Smith?
  • Black Raven
    Translator
    24.05.2018. 23:03
    Mislim da nije dobar izbor da Liam Neeson bude u Men in Black filmu,jer je prestar za ovaj tip filma, a još ovo je i rimejk a svi znamo da rimejkovi nisu baš uspešni filmovi. Jedino dobro u ovom rimejku je što je su izabrali dobrog reditelja, jer F. Gary Gray je režirao nekoliko dobrih akcionih filmova (The Negotiator, A Man Apart, The Italian Job,Law Abiding Citizen),tako da će sigurno film imati dosta dobrih akcionih scena. Sačekaćemo maj 2019 da vidimo dali će novi-stari Men in Black biti bolji od svojih predhodnika.
;

{{message}}

{{item.title}}