Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

The Hitman’s Bodyguard nastavak

najave

11.01.2022.

The Hitman’s Bodyguard nastavak

Na ovogodišnjem festivalu u Cannesu, Millennium Films predstaviće nekoliko zaista zanimljivih projekata-nastavaka svojih hitova! U pitanju su filmovi "The Hitman’s Wife’s Bodyguard", "The Expendables 4", "Rambo V" i "The Mechanic 3". Studio namerava da promocijom zaokruži finansijske konstrukcije filmova, od kojih će prvi na realizaciji biti onaj u kome Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson treba da "repriziraju" svoje uloge iz prošlogodišnjeg hita The Hitman's Bodyguard! Jer, film je snimljen za 30 miliona dolara, a svetska distribucija donela mu je prilično dobrih 177 miliona dolara. Dovoljno za nastavak...

Iako režiser ovog nastavka još nije definitivno određen, najviše izgleda da sedne u rediteljsku stolicu ima Patrick Hughes, koji je i zaslužan za uspeh prvog dela.

Takođe, pretpostavlja se da će uz dvojicu glavnih glumaca u filmu igrati i Salma Hayek, uostalom sam naziv filma govori da bi bez nje sve izgledalo prilično besmisleno.

A, dok film ne stigne u bioskope, možete da pročitate i recenziju nekih kojima se ni prvi deo njie svideo - The Hitman's Bodyguard ćorak?!

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    08.05.2018. 17:30
    Sve su to dobri filmovi ,i sigurno zaslužuju nastavke.
;

{{message}}

{{item.title}}