Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Bruce Willis i Mike Tyson

najave

08.05.2018.

Bruce Willis i Mike Tyson

Poznati glumac sprema novu ulogu! Ovaj put neće u pitanju biti nikakav akcioni heroj-osvetnik, već će nam se Bruce Willis predstaviti kao Cus D’Amato, bokserski trener! Film će biti zasnovan na istinitim događajima o tome kako se stvara bokserski šampion, zvaće se  “Cornerman”, a glavni protagonista biće - Mike Tyson!

Reditelj filma biće glumac Rupert Friend (Homeland), što će biti njegov debi "iza kamere".

Radnja filma dešavaće se u Njujorku 1980-tih, kada je D’Amato "pronašao" tada 13-godišnjeg Tysona. Još uvek nije saopšteno ko će glumiti jednog od najvećih bokserskih šampiona ikada.

"Prvenstveno, ovo je priča o dubokoj ljubavi između dva ogromna talenta, od kojih je svaki dovoljno hrabar da prizna svoje strahove onom drugom, podstičući se međusobno da postignu najviše što mogu", izjavio je Friend. "Ovo je priča o borbi za ono u šta verujete, i film koji će vas naterati da se upitate koliko ste zapravo jaki."

Može li "Cornerman" da zaseni Rocky?

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    09.05.2018. 16:17
    Ne. Rocky je Rocky i ne verujem da ce se iole pojaviti neki film koji je zaseniti legendarnog Filadelfijskog boksera, a snimljeno je podosta filmova o bokserima, a neki od njih su i po istinitoj prici, Tako da film o Tysonu nece biti ni prvi ni poslednji koji je prema istinitoj prici o bokseru. Ipak je Rocky legenda, gde se ne pamti samo Rocky nego i njegovi ''protivnici'', kao npr Apollo Creed(kasnije prijatelj), Mr. T ili Ivan Drago (Dolph Lundgren). Tako da...
  • Black Raven
    Translator
    08.05.2018. 17:21
    Rupert Friend ima 37 godina i ovo mu je režiserski debi, Stalone je sa 30godina bio scenarista prvog dela o Rokiju a rezirao je Roki 2 sa 33-34godine,pre toga je već bio režiser i scenarista za film Paradise Alley. Ne verujem da Rupert Friend može da napravi toliko dobro ostvarenje kao što je to uradio Stalone sa Roki serijalom, ali priča je o Tajsonu i glumi Brus Vilis pa ipak možda i ispadne zanimljiv film.
;

{{message}}

{{item.title}}