Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Swamp Thing - DC serija uskoro!

najave

04.05.2018.

Swamp Thing - DC serija uskoro!

Dok Marvel žari i pali ovih dana, ne sede skrštenih ruku ni u DC-u. Tako je naručen scenario za seriju “Swamp Thing”, zasnovanoj na istoimenom stripu čiji su autori Len Wein i Bernie Wrightson. Biće prvo prikazana jednosatna pilot-epizoda, a ako ona zadovolji kriterijume publike, u planu je i dugotrajnije "prijateljstvo".

Radnja serije ticaće se istražiteljke Abby Arcane, koja se vraća u rodni gradić Houma, Louisiana, da bi otkrila poreklo smrtonosnog virusa iz močvare. Ona razvija vezu s naučnikom po imenu Alec Holland, koja prerasta u tragediju. Ipak, nastavljajući da istražuje smrtonosnu močvaru, Abby otkriva da se u njoj kriju još mnoge začuđujuće tajne, a jedna od njih jeste i da njen voljeni - možda i nije mrtav!

Planirano je da serija počne s prikazivanjem 2019. godine. Scenaristi i izvršni producenti biće Mark Verheiden i Gary Dauberman

Strip o "čudovištu iz močvare" već nekoliko puta bila je predmet adaptacije za "male" i "velike" ekrane. Tako je, na primer, glavnu ulogu, dr Aleca Hollanda već tri puta glumio Dick Durock, u gotovo kultnim filmovima Swamp Thing iz 1982. godine i The Return of Swamp Thing iz 1989. godine, kao i u istoimenoj seriji koja je prikazivana tokom tri sezone (1990-1993). 

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    03.05.2018. 12:31
    Nisam siguran za ovu seriju da će uspeti, previše je prebukirano tržiste serijskiog programa da i dosta dobre serije jedva opstaju. Videćemo, ali ne dajem im prevelike šanse da opstanu više od dve sezone, jer ne verujem da će da imaju kvalitet da pariraju konkurenciji.
;

{{message}}

{{item.title}}