Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Lost in Space baš i ne prolazi dobro

novosti

25.04.2018.

Lost in Space baš i ne prolazi dobro

Prve brojke baš i ne idu u prilog tvednji da će nova SF Netflix serija biti pravi hit. Tako je, prema zvaničnim Nielsen podacima, tokom prva tri dana prikazivanja novi Lost in Space u SAD privukao "skromnih" 6,3 miliona gledalaca.

Tokom prvih 72 sata, nakon što je Netflix "isporučio tržištu" svih 10 epizoda, zabeležno je i da je prosek gledanja bio 2,5 sati, a da je "samo" 1,2 miliona gledalaca videlo i poslednju epizodu prve sezona u okviru ta tri dana (13-15 april).

Da ove cifre nisu nimalo "obećavajuće" govori i to što je, recimo, premijernu epizodu druge sezone Stranger Things za prva tri dana videlo 15,8 miliona gledalaca, dok je film Bright u produkciji Netflix za tri dana privukao 11 miliona gledalaca samo u SAD.

Ipak, u Netflix-u kažu da sistem merenja gledanosti kompanije Nielsen ne obuhvata i one koji gledaju neki sadržaj na kompjuterima ili mobilnim telefonima, već samo putem konektovanih TV-prijemnika.  

A, da li ste vi pogledali ovu seriju i šta mislite o njoj?

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    27.04.2018. 13:13
    Odlična serija,fenomenalno i prelepo uradjena. Ovo je serija koja treba da traje mnogo sezona pa je će vremenom biti sve bolja i imaće sve veći broj gledalaca.
  • 26.04.2018. 09:36
    dobra serija, odlicna ....
;

{{message}}

{{item.title}}