Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Jason Statham protiv najvećeg morskog čudovišta

najave

10.04.2018.

Jason Statham protiv najvećeg morskog čudovišta

Pravi film za predstojeće leto! Nakon što su nas nekad plašili s Jaws i svim njegovim kasnijim derivatima, sada je došlo vreme da u jednom skupom holivudskom sličnom ostvarenju nastupi i čuveni Jason Statham. Premijera njegovog filma The Meg zakazana je za 10.8. u SAD, u jeku "kupačke" sezone. Ostaje nam da vidimo da li će se i kako sve odraziti na brojne turiste željne morskih talasa.

Radnja filma koji je režirao Jon Turteltaub, nastalog po romanu čiji je autor Steve Alten, tiče se još jednog "večitog" sukoba između čoveka i nepoznatog mu stvorenja iz dubina. Jonas Taylor (Statham) jeste ekspert u ronjenju i mornarički kapetan, koji se pre pet godina, susreo s nepoznatom opasnošću na moru i bio prinuđen da prekine misiju i napusti pola svoje posade. Ovaj tragični incident uslovio je njegovo ražalovanje, što ga je koštalo karijere i braka. Jedinu utehu mu je predstavljalo to što je govorio istinu - da se sukobio s ogromnim morskim stvorenjem za koje se mislilo da je izumrlo pre više od milion godina. Kada se na dnu mora nasuka istraživačka podmornica u kojoj je i njegova bivša žena, samo Jonas može da im pomogne. Da li je to prilika za iskupljenje, ili samoubilačka misija, tek Jonas mora da su suoči s svojim najvećim strahovima, sublimirajući ih u jednom jedinom pitanju - da li je Carcharodon Megalodon - najveći ikad postojeći morski predator - još uvek živ i u lovu?

Ovako ispričan zaplet, liči na one viđene u mnogobrojnim "treš" filmovima, recimo "Asylum" produkcije. Ipak, ime glavnog glumca svedoči da je u ovaj projekat uloženo mnogo para. Takođe i reditelj Turteltaub iza sebe ima dosta iskustva i prilično veoma zanimljivih filmskih ostvarenja, kao što su, na primer, Last Vegas, National Treasure ili While You Were Sleeping, pa se i ovaj put može očekivati prilično interesantno gledalačko iskustvo. 

Sačekajmo do leta, pre nego što ospemo paljbu...

  • Komentari (4)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    15.04.2018. 04:03
      Konačno će da skine odelo koje je nosio u filmovima u kojim je bio isto obučen. Postoji varijanta da ga ne skine i da roni u njemu ukoliko autori misle da tradiciju ne treba prekidati.LOL
  • adm1r
    Master translator
    11.04.2018. 21:17
    Odgledao trejler prije 10 minuta. Čim je tu Statam, gleda se. Pošto vidim da je kineska koprodukcija ili produkcija, film će sigurno da namlati lovu tamo.
  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    11.04.2018. 20:22
    Mislim da jadno čudovište unapred na neviđeno nema šanse.    

    Zvati pod hitno Udruženje za zaštitu čudovišta.    
;

{{message}}

{{item.title}}