Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se reboot The Last Starfighter

najave

05.04.2018.

Sprema se reboot The Last Starfighter

Samo dan nakon što je svetskim medijima (pa i našim) prostrujala vest da se sprema snimanje filma "Arkade", o strastvenim igračima video-igre koji se spremaju za stvarnu bitku protiv vanzemaljaca, stigla je informacija i da se radi na ponovnoj ekranizaciji još jednom "kultnog" ostvarenja slične tematike.

Kako smo pretpostavili, a holivudski moguli se, verovatno, i sami setili, pravo je vreme da se iskoristi popularnost ove priče i "ponovo snimi" hit iz 1984. godine - The Last Starfighter!

Da podsetimo, glavna "zvezda" tog filma bio je Alex Rogan (koga je glumio Lance Guest), igrač bez premca video-igrice nazvane "Starfighter". Postajući rekorder u igrici, kontaktira ga i njen autor, objašnjavajući da je ona svojevrsni "simulator" za regrutovanje učesnika u stvarnom intergalaktičkom sukobu...

Godinama se pričalo o tome da bi "originalni" film mogao da dobije nastavak. Sada je, međutim, izvesno da se radi na "reboot" varijanti, pošto je u javnost "isplivalo" da je za ovu "novu verziju" angažovan scenarista Gary Whitta (Rogue One: A Star Wars Story - World PremiereAfter Earth...). On bi, zajedno sa Jonathan Betuel, scenaristom originalnog filma, trebalo da nam podari "osavremenjenu" verziju ove priče. Inače, zanimljivo je da poslednji scenaristički rad Betuel imao još 1995. godine, za film Theodore Rex koji je sam i režirao, a da je osim The Last Starfighter napisao još samo i scenario za My Science Project (takođe sam režirao).

Da li mu je ovo šansa za "revitalizaciju" karijere?

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • ameo02
    Senior translator
    21.04.2018. 18:09
    čovjek bi pomislio da bi trailer trebao biti za originalni 'The Last Starfighter' ako išta. Inače, kao klincu ovo mi je bio omiljeni film.
;

{{message}}

{{item.title}}