Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Uwe Boll tuži Dwayne Johnsona

novosti

01.04.2018.

Uwe Boll tuži Dwayne Johnsona

Holivud je pred novim potresom! Kontroverzni reditelj Uwe Boll, poznat po svojim, pa... kultnim "treš" filmskim ostvarenjima, ozbiljno razmatra da podnese tužbu protiv svih onih koji su se "drznuli" da "zloupotrebe" naslov njegovog "hita" iz 2009. godine - Rampage.

"Ozbiljno razmišljam da podnesem tužbu sudu protiv studija Warner Bros. i producenta New Line zbog toga što su iskoristili brend Rampage za naslov svog filma u kome glavnu ulogu tumači Dwayne Johnson, takođe poznat i kao The Rock", napisao je Uwe u saopštenju.

On je snimio tri originalna filma s tim naslovom u 2009, 2014. (Rampage: Capital Punishment) i 2017. (Rampage: President Down), koji su se, verovali ili ne, brzo isplatili i stekli status kultnih, usled svojih DVD izdanja i emitovanja na kanalima poput Netflix-a. Reditelj, koji se "specijalizovao" za adaptacije video-igrica, a mahom je dobijao veoma loše zvanične kritike, kaže da film u kome glavnu ulogu igra Dwayne Johnson, a koji je i sam adaptacija jedne takve igrice - "zapravo, ispira mozak Americi i pomaže vojnoj industriji".

"Živimo u svetu u kom su umrli nezavisni filmovi, a veliki igrači jedini prave novac, Zbog toga oni koriste razvijene brendove i već postojeće ideje, kao što je u mojoj trilogiji, kako bi stvorili još više novca, što je nefer, ali tipično", nastavlja Boll. "To takođe zbunjuje publiku. Želim da Warners promeni naslov, naročito zbog toga što njihov film nema ničeg zajedničkog s mojim prvim filmom i više je poput Jumanji: Welcome to the Jungle - jedno od tih tipičnih šarenih laža da bi se osećali dobro, odnosno usranih filmova koji se gledaju uz kokice, koje studiji prave da bi još više isprali mozgove Amerikacima", dodao je Ball, govoreći i protiv predsednika Trampa, kao i onih koji tvrde da je Zemlja ravna ploča samo zato što imaju korist od toga!

  • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    07.04.2018. 06:38


    "Živimo u svetu u kom su umrli nezavisni filmovi, a veliki igrači jedini prave novac, Zbog toga oni koriste razvijene brendove i već postojeće ideje, kao što je u mojoj trilogiji, kako bi stvorili još više novca, što je nefer, ali tipično", nastavlja Boll. "To takođe zbunjuje publiku.

      Bole nije rekao ništa novo ali nije nikakva šteta da se ponovi. Gde bi mu bio kraj da je bar upola toliko dobar reditelj kao što je egomanijak, govornik...

      Neka bude baja pa neka izazove Dvejna na boks meč ako sme. LOL

  • chiba
    Active member
    04.04.2018. 07:43
    Kladim se na Johnsona.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    03.04.2018. 23:04
    [TUBE]swg4SshYx2E[/TUBE]


    Samo neka se zezaju sa Boletom, ume on i drugačije. Ima još snimaka u kom Bole u rukavicama objašnjava kritičarima ko je u pravu.LOL

      Šalu na stranu, ne znam šta je sad sebi uvrteo u glavu. Zvanično se penzionisao i posvetio golfu. Golf mu izgleda nije više dovoljan.

      Da ostane zabeleženo, na neviđenom njegov Rampage je bolji od ovog u kom glumi D.Džonson.
;

{{message}}

{{item.title}}