Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Sprema se prequel Sopranos

najave

04.07.2018.

Sprema se prequel Sopranos

Jedna od najpopularnijih TV serija ikada treba uskoro da dobije i svoj filmski "prednastavak". Tako je studio New Line Cinema saopštio da radi na filmu “The Many Saints Of Newark”, koji će biti prequel ultra-poznatoj kriminalističkoj seriji The Sopranos.

Za scenario  filma zadužen je David Chase, isto kao što je bio i za seriju. Radnja filma dešavaće se u 1960-tim, kada ulicama Newark-a vlada haos i nasilje, usled sukoba pripadnika afroameričke i italijanske zajednice, što je naročito okrutno bilo među kriminalcima. 

U filmu će se pojaviti nekoliko likova prisutnih i u seriji, služeći da se "povežu radnja i događaji". 

Serija The Sopranos osvojila je čak 21 Emmy nagradu, a imala je 111 nominacija tokom svojih osam sezona (1999-2007). Bila je nominovana za najbolju seriju svake nove sezone, a postala je i prva serija emitovana na nekoj kablovskoj televiziji koja je dobila ovu prestižnu nagradu (2004. godine), a zatim ponovila isti uspeh u svojoj finalnoj sezoni (2007.godine).

  • Komentari (8)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    15.03.2018. 21:47
    [QUOTE=osman2510][QUOTE=yolix83]Pa ako je u pitanju je prequel i radnja se dešava u 60-im onda će radnja da prati njegove prethodnike, vjerovatno onog njegovok strica, ujaka ili šta mu je već. Ili nekog od tih likova iz starije garde. Toni se tu može pojaviti samo kao klinac.[/QUOTE]

    Bez obzira, cjeđenje istrošene robe.
    Ne očekujem ništa posebno.
    [/QUOTE]

      Uncle ima više značenja. Može da bude ujak, striko, pedofil, tatin, mamin ili bilo čiji švaler.LOL

      Šalu na stranu, čova se zvao Korado i on se suprostavio Toniju u seriji. Za nadolazeći film ne mogu znati. Ovakve projekte nazivam ceđenjem suve drenovine.
  • osman2510
    Senior translator
    12.03.2018. 11:04
    [QUOTE=yolix83]Pa ako je u pitanju je prequel i radnja se dešava u 60-im onda će radnja da prati njegove prethodnike, vjerovatno onog njegovok strica, ujaka ili šta mu je već. Ili nekog od tih likova iz starije garde. Toni se tu može pojaviti samo kao klinac.[/QUOTE]

    Bez obzira, cjeđenje istrošene robe.
    Ne očekujem ništa posebno.
  • yolix83
    Translator
    12.03.2018. 10:57
    Pa ako je u pitanju je prequel i radnja se dešava u 60-im onda će radnja da prati njegove prethodnike, vjerovatno onog njegovok strica, ujaka ili šta mu je već. Ili nekog od tih likova iz starije garde. Toni se tu može pojaviti samo kao klinac.
;

{{message}}

{{item.title}}