Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Radosna vest!!!

najave

06.03.2018.

Radosna vest!!!

... za sve ljubitelje dobrog angažovanog SF-a!

Netflix je obnovio za novu sezonu jednu od najzanimljivijih serija koja se u poslednje vreme pojavila na "malim ekranima". U pitanju je serija Black Mirror, a peta sezona očekuje se veoma brzo!

Serija koja ispituje uticaj "tamne strane" novih tehnologija na ljudsko biće i moderan svet, od samog starta privukla je ogromnu pažnju, kako gledalaca, tako i kritičara. Prve dve sezone originalno su emitovane ba britanskom Channel 4, pre nego što ih je Netflix uzeo pod svoje skute, za sezone tri i četiri. Premijerna epizoda četvrte sezone emitovana je 29.12.2017. pa se očekuje da otprilike u isto vreme ove godine počnemo uživanje i u epizodama pete sezone.

Epizoda "San Junipero" iz treće sezone dobitnik je dve "Emmy" nagrade, a sezona četiri ima ocenu od čak 92 odsto na "Rotten Tomatoes".

Mežu glumcima u četvrtoj sezoni nalaze se i: Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar, Georgina Campbell, Joe Cole, George Blagden, Maxine Peake, Jake Davies, Clint Dyer, Douglas Hodge, Letitia Wright, Babs Olusanmokun...

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}