Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Das Boot serija pred nama

najave

20.02.2018.

Das Boot serija pred nama

Nije baš tako čest slučaj da jedan film dobije svoj direktni nastavak u - seriji! Ali, ovaj put nemački producenti potrudili su se da jedan, pa, gotovo kultni film, dobije i svoju mini-seriju. U pitanju je nagrađivani film Das Boot iz 1981. godine, koji je režirao Wolfgang Petersen. Sada, 37 godina kasnije, vreme je da vidimo koji su događaji usledili kasnije...

Radnja serije smeštena je u jesen 1942. godine, mesecima nakon što je završena radnja filma. Ratna sreća okrenula je leđa Nemcima, nakon što su Saveznici dešifrovali šifru "Enigma". I zbog toga, sve veći je otpor nacistima koji, sve više, počinju da gube oružane sukobe da brojnim frontovima. U seriji, ovaj put, paralelno prqatimo sudbine posade nemačke podmornice i članovi Pokreta otpora u La Rochelle.

Serija je snimana na različitim jezicima kojima govore "naši" junaci - nemačkom, francuskom i engleskom. Među glumcima nalaze se i: Lizzie Caplan, Vicky Krieps, Jonathan Zaccaϊ, Leonard Scheicher, Robert Stadlober, Franz Dinda, Stefan Konarske... Reditelj serije je Nemac Andreas Prochaska (Das finstere Tal). 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}