Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Stiže nova superherojka

najave

08.02.2018.

Stiže nova superherojka

Disney Channel rešio je da obogati filmski svet novim superherojskim likom. Ovaj put sprema nam igranu verziju jednog svog poznatog animiranog lika.

Novi film koji spremaju biće zasnovan na animiranoj seriji “Kim Possible”, prvobitno emitovanoj 2002. godine, a koja je "dočekala starost" od 87 epizoda. Pri tom je, 2003. godine bila nominovana i za "Emmy" nagradu u svojoj kategoriji.

Počeo je i kasting za dodelu uloga u predstojećem filmu. Scenario za film  pisaće Mark McCorkle i Robert Schooley, kreatori animirane serije, koji će biti i koproducenti filma. Koscenarista će biti Josh Cagan, dok će Adam B. Stein i Zach Lipovsky biti koproducenti, ali i koreditelji.

Glaavni lik filma/serije jeste tinejdžerka koja kreće u spasavanje sveta od raznih opakih zločinaca. Na tom putu imaće verne pomagače u momku po imenu Ron Stoppable, njegovom ljubimcu - goluždravom pustinjskom pacovu i kompjuterskom geniju po imenu Wade.

Do sada ova animirana serija nije imala svoju "igranu" varijantu ni u jednom obliku. Snimljena su samo dva "dugometražna" crtaća, takođe pod okriljem Disney Channel - "Kim Possible Movie: So the Drama" i "Kim Possible: A Sitch in Time".

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    11.02.2018. 14:34
    Odličan, zabavan crtać. Šteta što je tako kratko trajao. 10/10
;

{{message}}

{{item.title}}