Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Bright dobija nastavak

najave

04.01.2018.

Bright dobija nastavak

Iako se mnogi kritičari ne bi složili s tim, nametnula se potreba da jedan SF hit dobije svoj nastavak!

Netflix nije oklevao, već se već pristupilo realizaciji nastavka njihovog filma Bright. Prema očekivanjima, Will Smith i Joel Edgerton će reprizirati svoje uloge, a scenario i režiju potpisaće - David Ayer! Dakle, ovaj put scenario neće biti delo za koje je zaslužan Max Landis, kao u slučaju originalnog filma. Da li će to doneti "boljitak" ostaje da se vidi...

Otkako je premijerno prikazan 22.12, ovaj film imao je, pa možemo reći, ogromnu gledanost. Samo tokom prva tri dana videlo ga je 11 miliona ljudi, čime je postao jedan od najgledanijih filmova ikada u premijernoj nedelji na Netflix servisu. Istina, još uvek nije narušen rekord koji je postavila druga sezona Stranger Things, ali je "potučena" druga sezona The Crown.

A, jednu od kritika filma (nije što je objavljena na Titlovima...) pročitajte i ovde: Bright - Uvreda za razum

 

  • Komentari (7)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    08.01.2018. 23:18
    David Ayer je odličan pisac i reditelj i to nema šta da objašnjava,jednostavno čovek pravi sad malo sf.filmove dok ne napiše opet neko dobro kriminalističko ostvarenje.BRIGHT je fin film ali je ovaj prvi deo je poprilično neobjašnjen a i nije prošao baš dobro kod publike i kritičara pa mislim da nije baš najbolja ideja snimiti nastavak.
  • Hogar Strašni
    Administrator
    05.01.2018. 22:05
    Najcrnje je što dosta njih ništa pretrano ne zaradi odlaskom u te žanrove, jer su vrlo nezgodni za kvaliteno odraditi i veoma lako skliznu u kliše i otrcano i onda prođu kao Ayerovi filmovi.
    Trenutno su izuzetak Diznijeve filijale o kojima je izgleda zabranjena loša kritika i publika ih guta bez obzira da li su kvalitetni ili ne, ali ostatak često završi kao promašaj.

  • beogradski
    eXtreme member
    05.01.2018. 22:01
    Hogar, ok, ja sm priznao ''gresku'' fantazija i sf. A na zalost mnogi odu u sf i fantaziju zbog zarade. Bas cu nastojati veceras odgledati Bright ako nadjem slobodnog vremena. A Suicide Squad je barem mene razocarao.
;

{{message}}

{{item.title}}