Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Poznato kad stiže Hellboy

najave

01.12.2017.

Poznato kad stiže Hellboy

Moda reboot filmskih varijanta je, izgleda, nazaustavljiva. Sada je sasvim izvesno da nas 11.1.2019. godine očekuje i premijera nove-stare verije "Hellboy", u kome glavnog junaka glumi David Harbour.

Lionsgate i Summit Entertainment saopštili su i da će ovaj film režirati Neil Marshall (CenturionDoomsday, The Descent...), a da će u njemu glumiti i Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim...

Scenario je ponovo delo koje potpisuje Mike Mignola, a za "brušenje" priče zaslužni su Andrew Cosby i Christopher Golden.

Ron Perlman je nastupao kao Hellboy u dva filma koja je režirao Guillermo Del Toro (Hellboy i Hellboy II: The Golden Army, iz 2004. i 2008. godine). Oba filma su bila prilično dobro primljena od fanova, pa ostaje da se vidi kako će i da li će ovaj "reboot" opravdati studijska očekivanja. Ili je bolje da su, jednostavno, snimili treći deo...

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    02.12.2017. 01:01
    Zvanični datum izlaska je ovaj koji je već IgaBiva već napisao 11.1.2019. Pogrešio sam u donjem komentaru sam napisao stare informacije o izlasku filma. Izvini za ovo IgaBiva.
  • Black Raven
    Translator
    01.12.2017. 18:33
    Guillermo Del Toro je napravio odlična dva filma ali biće zanimljivo odgledati i ove nove-stare delove jer je režuju preuzeo Neil Marshall a on zna da napravi baš mračne i upečatljive borbene scene. David Harbour je ok izbor za glavnu ulogu jer je Ron Perlman mator da opet gra tu ulogu. Mila Jovović će doprineti gledanošću ovog filma ali sigurno je moglo da bude mesta i za još neke poznate glumce. Sačekaćemo oktobar 2018 da vidimo dali će ovaj novi Hellboy film biti podjednako dobar kao stari delovi a ja lično mislim da hoće.
;

{{message}}

{{item.title}}