Malcolm in the Middle

TV serija

komedija (2000)

Malcolm in the Middle

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
8,0
Malcolm in the Middle

Naslov:

Malcolm u sredini

Godina:

2000

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Michael Glouberman
, Linwood Boomer
, Andy Bobrow


Glavne uloge:


Frankie Muniz
  >  Malcolm
Justin Berfield
  >  Reese
Bryan Cranston
  >  Hal
Jane Kaczmarek
  >  Lois
Christopher Masterson
  >  Francis
Erik Per Sullivan
  >  Dewey
Craig Lamar Traylor
  >  Stevie Kenarban
David Anthony Higgins
  >  Craig Feldspar
Emy Coligado
  >  Piama Tananahaakna
Eric Nenninger
  >  Eric Hansen
Kenneth Mars
  >  Otto Mannkusser
Evan Matthew Cohen
  >  Lloyd
Kyle Sullivan
  >  Dabney Hooper
Gary Anthony Williams
  >  Abraham 'Abe' Kenarban
Daniel von Bargen
  >  Commandant Edwin Spangler

Opis:


Ova obitelj je možda nekonvencionalna i ne funkcionira po "normalnim" principima, ali zato nitko ne može poreći da nije stvarna. "Malcolm u sredini" priča je o obitelji iz srednje klase - Malcolmu (Frankie Muniz), njegova tri brata te roditeljima koji pokušavaju zadržati zdrav razum dok dječaci ne postanu punoljetni.

Hal (Bryan Cranston) i Lois (Jane Kaczmarek) nemaju najbolje održavani travnjak, najčišću kuću ni najprofinjeniju djecu u susjedstvu, no bez obzira na svakodnevni kaos koji dječaci prouzroče, nitko ne može opovrgnuti da ih Hal i Lois ne obožavaju. Najstariji sin Francis (Christopher Kennedy Masterson) poslan je u vojnu školu ne bi li se tamo doveo u red i osjetio disciplinu. Bez Francisa, Reese (Justin Berfield), čije šake rade dvaput brže od mozga, najstariji je od braće, a Dewey (Erik Per Sullivan), čudna kombinacija jednogodišnjeg djeteta i hrčka, je najmlađi. Malcolmu je zapalo nezavidno mjesto srednjeg sina obitelji.

Pratimo urnebesno komične, ali i dirljive avanture Malcolma, inteligentnog dječaka (IQ čak 165), koji pokušava odrasti i zadržati prisebnost u obitelji u kojoj je uvijek netko na rubu živaca (najčešće majka) ili nekog izgreda (muški dio obitelji). Iako je Malcolm bio sasvim sretan dok je pravio neprilike po kući sa svojom braćom i provodio dane vozeći skateboard i bježeći od školskog nasilnika, njegov svijet se mijenja kada shvati da je genij. Nevoljko odlazi u razred za talentirane učenike, gdje će biti okružen malim genijalcima koji su zbog svoje nadarenosti stalno na udaru drugih učenika.

Bez iznimke priznata kao originalna i jedna od najinventivnijih polusatnih humorističnih serija novog tisućljeća, "Malcolm u sredini" je serija koja je pokazala kako se prepoznatljivi motivi svježim pristupom mogu učiniti novima, uzbudljivima i, što je najvažnije, još zabavnijima, a mnogobrojni crno-humorni elementi i različite živčane eskapade pojedinih likova privukli su i generacije odrasle u svijetu dalekom od televizijske obiteljske idile rađene prema modelu stvorenom u pedesetim godinama prošlog stoljeća.
Serija je ispričana kroz vizuru naizgled običnog srednjoškolca Malcolma (Frankie Muniz), koji mora pronaći svoj put kroz prepreke apsolutne nezainteresiranosti cura s kojima stupa u kontakte, stalne potrebe smišljanja planova da sebe i braću izvuče iz neprilika, bezveznoga honorarnog posla i stalnih napadaja tinejdžerske nelagode i bijesa. U svemu mu tome najčešće ne pomaže ni iznadprosječan kvocijent inteligencije. Autor serije Linwood Boomer (Treći kamenčić od Sunca) za svoj je rad ovjenčan i nagradom Emmy, koja je samo potvrdila ono što su gledatelji shvatili već nakon samo nekoliko epizoda - "Malcolm u sredini" je serija koja se ne propušta!
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (3)
  • The Fresh Prince of Bel-Air

    The Fresh Prince of Bel-Air (1990)

    komedija

    Zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, Willa (Will Smith) majka šalje živjeti kod tetke Vivian (Janet Hubert-Whitten) i njene obitelji, u kalifornijski Bel-Air, kako bi se...
  • That '70s Show

    That '70s Show (1998)

    komedija, ljubavni

    Smještena u eru prstena raspoloženja i poliestera 1970-ih, ova serija je retro-trendi situacijska komedija o eklektičnoj skupini prijatelja na pragu odraslosti. Žive u predgrađu Wisconsina, žudeći za...
  • Married with Children

    Married with Children (1987)

    komedija

    Kultna serija 'Bračne vode' u deset godina postojanja nanizala je impresivan broj nominacija za najprestižnije televizijske nagrade. Od toga čak sedam nominacija za nagradu Emmy. 'Bračne vode' su...
  • My Name Is Earl

    My Name Is Earl (2005)

    komedija

    Jedna od mnogih pogrešnih odluka na Earlovom (Jason Lee) životnom putu kap je koja je prelila čašu, no igrom sudbine život mu se mijenja iz korijena. Kada ga netom nakon dobitka na lutriji udari...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Cvija01
    eXtreme member
    25.04.2019. 18:21
    Dobar dan da li gloeda neko ovo,kida i smesno je,preporukaWink
  • jaguar 31
    Senior translator
    04.12.2010. 21:36
    DEWEY!!!
  • luka0037
    The Legend Of
    25.10.2009. 13:52

    http://www.imdb.com/title/tt0212671/


    Bryan Cranston ... Hal (151 episodes, 2000-2006)
    Justin Berfield ... Reese (151 episodes, 2000-2006)
    Erik Per Sullivan ... Dewey (151 episodes, 2000-2006)
    Jane Kaczmarek ... Lois (150 episodes, 2000-2006)
    Christopher Masterson ... Francis (150 episodes, 2000-2006)
    Frankie Muniz ... Malcolm (150 episodes, 2000-2006)
    Craig Lamar Traylor ... Stevie Kenarban / ... (61 episodes, 2000-2006)

    Serija se vrti oko klinca koji je poprilicno pametan (da ne kazem genije), a zivi u porodici u kojoj su svi ludi na svoj nacin. Keva je opsednuta kontrolom, cale potpuno opusten, najstariji burazer je poslat u vojnu skolu (zbog uobicajenih razloga u americkim serijama) i pojavljuje se s vremena na vreme, tu je jos jedan od njega malo stariji burazer koji je diletant i samo unistava nesto i naravno najmladji burazer koji ne prica toliko, ali cim otvori usta u stanju je da posvadja bilo koga za sekund.

    Skoro sam poceo da je gledam i evo stigao sam do druge sezone. Na pocetku sam imao mali otpor prema seriji, jer mi je radnja zvucala previse decije(u neku ruku i jeste takva), ali posle par epizoda sam zanemario to, jer je stvarno simpaticna i ima OK fora.

    Ukupno ima 7 sezona.



    prevod radi robijasi

    luka00372009-10-25 13:55:18

{{message}}

{{item.title}}