BurlesquePogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni, muzički, mjuzikl (2010)

Burlesque

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,436%
Burlesque

Naslov:

Burleska

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni, muzički, mjuzikl

Trajanje:

119 min

Režija:

Steve Antin

Scenario:

Steve Antin


Glavne uloge:


Cher
  >  Tess
Alan Cumming
  >  Alexis
Peter Gallagher
  >  Vince
Stanley Tucci
  >  Sean
Christina Aguilera
  >  Ali
Kristen Bell
  >  Nikki
Eric Dane
  >  Marcus
Glynn Turman
  >  Harold Saint
David Walton
  >  Mark the DJ
Tanee McCall
  >  Scarlett
Cam Gigandet
  >  Jack
Dianna Agron
  >  Natalie
Terrence Jenkins
  >  Dave
Julianne Hough
  >  Georgia
Chelsea Traille
  >  Coco

Opis:


Ali (Kristina Agiljera) je devojka iz malog grada sa lepim glasom koja beži od teškog života i neizvesne budućnosti i sledi svoje snove na putu za Los Anđeles. Nakon što naiđe na Burleskni bar, veličanstveno, ali i siromašno pozorište koje prikazuje muzičke skečeve, Ali se zapošljava kao konobarica kod Tes (Šer), vlasnice i glavne zvezde kuba. Sumanuti kostimi i smele koreografije Burleske očaravaju mladu i naivnu devojku koja zacrta da jednog dana nastupa tamo.
Uskoro, Ali se sprijateljuje sa prominentnom igračicom (Džulijen Hof), ali stiče i neprijatelja, nezadovoljnu i ljubomornu igračicu (Kristen Bel) i zaljubljuje se u Džeka (Kam Džigandet), barmena i muzičara. Uz pomoć oštroumnog scenskog menadžera (Stenli Tuči) i androgenog moderatora (Alan Kaming), Ali napreduje od bara do pozornice. Njen spektakularni glas vraća staru slavu Burlesknom baru, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik (Erik Dejn) sa primamljivom ponudom…
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • Step Up 3D

    Step Up 3D (2010)

    drama, ljubavni, muzički

    Ovog leta napravite svoj prvi plesni korak u 3D-u u ovom spektakularnom novom nastavku najpoznatijeg plesnog serijala desetljeća: Step Up 3D!
  • Step Up 2: The Streets

    Step Up 2: The Streets (2008)

    drama, ljubavni, muzički, mjuzikl

    Romantične iskre dvoje studenata plesa zapalit će plesni podij umjetničke škole Maryland! Nastavak plesnog hita prati buntovnu uličnu plesačicu Andie koja se pokušava uklopiti u elitnu umjetničku...
  • Coyote Ugly

    Coyote Ugly (2000)

    drama, komedija, ljubavni, muzički

    Violet (P. Perabo) iz Jerseyja dolazi u New York u nadi da će netko prepoznati njezin skladateljski dar. Nakon početnih neuspjeha, Violet se zaposli u baru "Coyote Ugly". Unatoč urođenoj...
  • Footloose

    Footloose (2011)

    drama, komedija, ljubavni, muzički

    Ren Makormak seli se iz Bostona u mali južnjački grad Bomont, gde doživljava veliki kulturni šok. Nekoliko godina ranije ova zajednica bila je uzdrmana tragičnom nesrećom u kojoj je, posle noćnog...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Kneginja
    The Legend Of
    07.02.2011. 19:54


    jovandekab, hvala za prevod Smile

    Titl mozete preuzeti OVDJE

  • NEX
    eXtreme member
    04.02.2011. 23:22
    Burlesque (2010)

    Burleska



    IMDB:

    http://www.imdb.com/title/tt1126591/

    Žanr: Drama, Muzički, Romansa

    Režiser: Steve Antin

    Glavne uloge:
    Ashton Kutcher, Christina Aguilera, Alan Cumming

    Opis filma:

    Muzikl sa Christinom Aguilerom i Cher, priča o curi koja počinje konobariti u klubu burleske, a zatim pokazuje da zna pevati i plesati.

    Ali (Christina Aguilera) je devojka iz malog grada koja ima neverovatan glas i odluči potražiti mesto na kojem može ostvariti svoje snove. Bez obzira na oskudicu i nesigurnu budućnost, Ali odlazi u prijestolnicu zabave, Los Angeles. Tamo slučajno nabasa na Burlesque Lounge, veličanstveno kazalište u kojem se izvode muzikli. Vlasnica kluba, glamurozna Tess (Cher), ponudi joj posao konobarice. No, Ali je oduševljena tačkama koje svakodnevno gleda, neverovatnim kostimima i smelim koreografijama, pa samoj sebi obećava da će jednoga dana i sama nastupati na toj pozornici.

    No, pre toga mora se snaći u međuljudskim odnosima u kazalištu. Sprijateljuje se sa glavnom plesačicom (Julianne Hough), neprijatelja pronalazi u problematičnoj i ljubomornoj izvođačici (Kristen Bell), zadobiva naklonost šarmantnog konobara i glazbenika Jacka (Cam Gigandet) i privremeno postaje njegova cimerica dok financijski ne stane na noge.

    Uz pomoć oštroumnog redatelja (Stanley Tucci) i domaćina kluba (Alan Cumming), Ali probija svoj put od bara do pozornice. Alin spektakularni glas i njezin prirodni dar za šou vraćaju Burlesque Loungeu njegovu staru slavu, a Tess daju nadu da neće morati udovoljiti zahtevima svog bivšeg muža (Peter Gallagher) i prodati kazalište karizmatičnom poduzetniku (Eric Dane). Iako Burlesque Lounge postoji kako bi fascinirao ljude i pomogao im ostvariti snove, jesu li njegovi dani – i seksi glazbom i plesom ispunjene noći – odbrojani?


    Youtube:

    [TUBE]mlcdm2LmOEo[/TUBE]

    Tekst preuzet sa stranice filmski.net

    Prevod radi jovandekab





{{message}}

{{item.title}}